Za kaj gre v ponudbi?

Ko razmišljamo o sodelovanju z vami, pomislimo na prihodnja skupna leta in resnično verjamemo, da naši partnerji z našo kakovostno storitvijo in s spoštljivim odnosom nimajo razloga, da bi razmišljali o zamenjavi svojega računovodskega servisa.

Številke to potrjujejo: 94 % naših strank je potrdilo, da nas vidijo kot partnerja za nadaljnjih 5 let.

Na te številke smo ponosni in izjemno smo veseli, da je to tako. Vsem novim strankam v prvih 60 dneh sodelovanja z računovodskim servisom iccounting.si omogočamo takojšnjo vrnitev denarja, če s sodelovanjem niso zadovoljni. 

Brez odvečnih vprašanj.

 

Brez »drobnega tiska«.

Hitro in…

… preprosto, oziroma, če zaradi kakršnegakoli razloga niste zadovoljni z našo storitvijo, imate možnost samo reči: »Nismo zadovoljni,«in dobite povračilo 100 % denarnega vložka.

Brez odvečnih vprašanj.

 

Kaj v resnici počnemo s to ponudbo?

Razumemo, da odločitev o spremembi računovodskega servisa ni lahka naloga.

Poraja se veliko vprašanj; pojavljajo se novi dvomi, saj je konec koncev to nekakšno “intimno” partnerstvo, kjer nekomu zaupate vpogled v vse vaše finance.

 

Bo novi računovodski servis boljši od starega?

 

Ali bodo razumeli moj posel?

 

In pojavljajo se še številna druga vprašanja. 

In ko k temu dodamo še tveganje za »zgrešeno naložbo«, postane izračun veliko bolj zapleten.

 

Zato s to ponudbo dajemo možnost vsem podjetjem, ki trenutno razmišljajo o spremembi računovodskega servisa, zagotovilo, da se ne bodo pokesali za sprejeto odločitev.

 

To pomeni, da zagotavljamo 100% garancijo in tako tveganje za slabo odločitev

minimaliziramo. 

 

Kako unovčiti to ponudbo?

Preprosto, izpolnite spodnji obrazec in glede naslednjih korakov bomo z vami stopili v stik v 24 urah.

Ob izpolnitvi obrazca obiskovalec spletnega mesta poda Iccounting računovodstvu zahtevek za izdelavo začetne, neobvezujoče ponudbe za računovodske storitve.

 

Če informacije na obrazcu ne zadostujejo za zagotavljanje začetne ponudbe, se lahko predstavniki računovodstva Iccounting obrnejo na vas glede pojasnila podrobnosti.


Call Now Button+38664241101